Houtbeton schutting

 

 

Behalve een houten schutting, een betonschutting of een luxe houtbeton schutting is het ook mogelijk om een standaard combinatie te laten plaatsen. U komt dan uit bij de houtbeton schutting. Zoals het woord al aangeeft is het een houtbeton schutting een combinatie van hout en beton.

De tuinschermen worden bij een houtbeton schutting op de betonplaten geplaatst, deze lopen iets schuin af waardoor er geen water op de platen blijft staan. Dit zorgt ervoor dat de tuinschermen zelf niet in contact met de grond komen, waardoor de schermen veel langer meegaan dan bij een volledig houten schutting waar de kans groot is dat het hout grondwater aantrekt. Een ander groot voordeel van een robuuste houtbeton schutting is de stevigheid. Houten schuttingen willen bij een flinke storm nog wel eens ombuigen, maar bij een houtbeton schutting is hier geen sprake van. De hout beton schutting is door deze stevigheid erg populair.

Behalve dat houtbeton schuttingen stevig zijn en lang mee gaan, zien ze er ook nog eens heel mooi uit. Doordat het een combinatie van hout en beton is, zijn er veel mogelijkheden. Naast de standaard hoogte van 200cm kan er gekozen worden voor een dubbele betonplaat waardoor een hoogte van 225cm is te realiseren. Ook een schuin aflopend scherm met eventueel aansluitend een schutting van 100cm hoog behoord tot de mogelijkheden. Voor een aantal voorbeelden raden we u aan onderstaande foto’s eens te bekijken. Dit zijn allemaal foto’s van houtbeton schuttingen die wij zelf  in het verleden hebben geleverd of geplaatst. Wilt u meer informatie over de houtbeton schutting of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op via het contactformulier.