Schuttingen Beoordelingen

Bent u een beetje huiverig om een schutting te kopen via internet ? Lees hier recensies van klanten die in het verleden een schutting bij ons gekocht hebben.

Hebben wij ook bij u een schutting geplaatst ? Deel hier uw ervaring met andere potentiële klanten.

Wat klanten zeggen

Goede kwaliteit

★★★★★
5 5 1
Binnen 2 dagen hadden wij een duidelijke offerte binnen voor onze nieuwe schutting. 2 Weken later zijn de schuttingen naar alle tevredenheid geplaatst. Goede prijs kwaliteit verhouden.

Nieuwe schutting

★★★★☆
4 5 1
Mijn neef John had ook een luxe houtbeton schutting met rotsmotief besteld via deze website. Mijn vrouw vond deze zo mooi dat ook wij deze prachtige schutting besteld hebben. Toen de bouwers hier op Vrijdag ochtend arriveerde (stipt op tijd) zag ik het meteen… Ik had de verkeerde kleur beton besteld (witgrijs i.p.v. antraciet). Na wat heen en weer bellen kregen we te horen dat de juiste kleur antraciet beton op voorraad was en dat de schutting de dag erna op Zaterdag alsnog geplaatst kon worden, Super! De 25 meter schutting stond binnen 1 dag. Harde werkers, een grote pluim voor dit bedrijf.

schutting geplaatst

★★★★★
5 5 1
Hallo, Jullie,hebben vorige maand een schutting bij ons geplaatst,bij deze wilde ik hier laten weten dat wij erg tevreden zijn met de schutting. Ook zijn wij zeer te spreken over,de snelle en nette service die jullie bieden. Top!

Mooie schutting

★★★★★
5 5 1
Mooie rotsmotief betonschutting laten plaatsen door dit bedrijf. Snel geleverd en geplaatst. Schutting staat er super mooi bij. Bedankt.

Super!

★★★★★
5 5 1
Wij zijn SUPER SUPER tevreden met ons nieuwe schutting, de heren waren stip op tijd gingen gelijk aan de slag, resultaat om 10.30 stond meer als de helft van de schutting stond er. Ons dank is groot. Goed materiaal mooi afgewerkt. Van ons krijgen jullie een 10. Met de vriendelijke groeten Bewoners van de James Baldwinstraat

Rotsmotief Schutting

★★★★★
5 5 1
Bedankt voor de mooie schutting die jullie geplaatst hebben. De rotsmotief schutting staat als een huis!

Top werk!

★★★★★
5 5 1
Onze saaie grauwe betonschutting behoord tot het verleden. Wat een prachtige schutting hebben jullie hier geleverd in Amsterdam. Veel bekijks en ik heb jullie adres al aan 3 mensen doorgegeven. Wij hebben gekozen voor de aanbieding schutting met rotsmotief dubbelzijdig.

Goed werk

★★★★☆
4 5 1
De schutting is vandaag geplaatst, en alles is vlot verlopen, aardige en vakkundige mensen hier aan het werk gezien, ik ben zeer tevreden.Thanks

Bedankt!

★★★★★
5 5 1
Bedankt voor de mooie schutting die jullie geplaatst hebben. De schutting van hout en beton is een echte aanrader.

schutting geplaatst

★★★★★
5 5 1
Ze hebben bij ons in Eindhoven een strakke schutting geplaatst. Wij hebben voor schuttingen Helmond gekozen omdat ze een goede prijs kwaliteit verhouding hebben.

 

Beoordeel ons!

Naam
Email
Review Titel
Rating
Review Beschrijving